Διευκολύνσεις ατόμων με αναπηρίες στο ΓΣΠ

Υπάρχει προκαθορισμένος χώρος στάθμευσης  οποίος βρίσκεται στην Νοτιοδυτική πλατεία του Αθλητικού Κέντρου του ΓΣΠ. (Όπως φαίνεται στο διπλανό σχεδιάγραμμα, σε σχέση με το σχεδιάγραμμα που βρίσκεται πιο πάνω) Με την υπόδειξη της κάρτας σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον χώρο αυτό. Η είσοδος είναι παραπλεύρως του βοηθητικού γηπέδου που φαίνεται από τον δρόμο.

 

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

Η είσοδος βρίσκεται στην Δυτική κερκίδα του Σταδίου δίπλα από την είσοδο Δ5. Με την συνοδεία ενός ατόμου δικαιούστε δωρεάν είσοδο στο στάδιο όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις εκδηλώσεις σε προκαθορισμένο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για εσάς και τον συνοδό σας. Θα πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήσετε με την Διεύθυνση του Σταδίου στο τηλέφωνο 22874040, να δώσετε τα στοιχεία σας, ούτως ώστε να σας προκρατηθεί θέση.

 

ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

 

Θα βρείτε τις θέσεις σας στο τμήμα 112 και 113 (Δυτική κερκίδα), ειδικά διαμορφωμένο για μια άνετη με άριστη οπτική επαφή με τον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν θέσεις και για τον συνοδό σας, όπου χωρίς κανένα κίνδυνο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, τα άτομα υπεύθυνα για την τήρηση της τάξης στην κερκίδα είναι πάντοτε πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν