Για πληρωμή συνδρομής μέλους

 

Περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 22874050

 

 

Αργυρό μετάλλιο ο Παρέλλης

Ο Κύπριος δισκοβόλος έριξε 59.11μ. στους 15ους ΑΜΚΕ στο Λουξεμβούργο

Το αργυρό μετάλλιο στη Δισκοβολία στους 15ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που διεξάγονται στο Λουξεμβούργο κατέκτησε το απόγευμα της Πέμπτης (30/05) ο Απόστολος Παρέλλης.

Ο 27χρονος πρωταθλητής μας, είχε καλύτερη βολή στα 59.11μ., με το χρυσό μετάλλιο να καταλήγει στον Ντάνιελ Φουρτούλα, ο οποίος με τη βολή του στα 62.83μ. πέτυχε και Νέα Επίδοση Αγώνων.

Ο Απόστολος Παρέλλης δεν μπόρεσε να πλησιάσει την καλύτερη του φετινή βολή, που είναι 62.48μ., αφού βρίσκεται ακόμη σε στάδιο επαναφοράς σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης τον τελευταίο μήνα.

Με το αργυρό μετάλλιο στους ΑΜΚΕ του 2013, ο Παρέλλης κάνει τρία τα μετάλλια του στους συγκεκριμένους Αγώνες, αφού έχει στην κατοχή του και δύο χρυσά, από το 2009 στην Κύπρο και το 2011 στο Λιχτενστάιν.

Πλέον ο Απόστολος Παρέλλης, έχοντας και περισσότερες βολές στα χέρια του, στρέφει την προσοχή του στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ομάδων που θα διεξαχθεί στη Λιθουανία στα μέσα Ιουνίου και στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Τουρκία στα τέλη του μήνα. Πέρα από τους δύο επερχόμενους αγώνες, μεγάλος στόχος για τον Παρέλλη είναι και η πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας τον Αύγουστο.