Θλίψη της οικογένειας του ΓΣΠ για τον χαμό του Κωστάκη Κουτσοκούμνη

Ο Γυμναστικός Σύλλογος “Τα Παγκύπρια» (ΓΣΠ) εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για τον χαμό του επί σειρά ετών μέλους του Διοικητικού του Συμβουλίου και προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ανήκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΠ που υλοποίησε το όνειρο της ανέγερσης του Αθλητικού μας Κέντρου και για αυτό το λόγο είχε ανακηρυχθεί ισόβιο μέλος του ΔΣ του ΓΣΠ.

Το έργο που αφήνει πίσω του είναι τεράστιο και πολυσχιδές. Το κυπριακό ποδόσφαιρο απέκτησε κύρος στον ευρωπαϊκό χώρο, η Κυπριακή Ομοσπονδία εκσυγχρονίστηκε και κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του σε μια νέα φιλοσοφία που μπόρεσε να εδραιώσει στο κυπριακό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση συμμετέχοντας στα ψηλά δώματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ως μέλος της Εκτελεστικής της FIFA.

Οι σημαίες του αθλητικού κέντρου του ΓΣΠ θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι την κηδεία, και το ΔΣ θα παραστεί στην κηδεία. O πρόεδρος του ΓΣΠ θα καταθέσει στεφάνι.

Ο ΓΣΠ ευχαριστεί τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη για όσα πρόσφερε και όσα πέτυχε. Καλή αντάμωση με την κορούλα σου καλέ μας φίλε.