Αρχίζει το καλοκαιρινό Camp της Ακαδημίας της Liverpool στην Κύπρο

Όλα έτοιμα για την έναρξη του καλοκαιρινού camp ποδοσφαίρου, για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8-16 χρόνων, που διοργανώνει η Liverpool FC International Academy Κύπρου, από την 1η Ιουλίου 2019 μέχρι τις 26 Ιουλίου 2019.

Το camp της Liverpool FC θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του αθλητικού Κέντρου του ΓΣΠ στη Λευκωσία, όπου σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον, τα παιδιά θα απασχολούνται με πολλές δραστηριότητες, από τους προπονητές της Liverpool FC International Academy.

Οι δραστηριότητες (θα διεξάγονται στα ελληνικά και στα αγγλικά), οι οποίες θα περιλαμβάνουν σεμινάρια ποδοσφαίρου, μαθήματα ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων και τεχνικής της Liverpool FC, σύντομης διάρκειας ματς αλλά και άλλα παιχνίδια όπως επιτραπέζια, θα αρχίζουν στις 7:30 το πρωί και θα ολοκληρώνονται στη 1:30μμ. Δίδεται η ευχέρεια και για απασχόληση μέχρι τις 3:00 το απόγευμα, για όσες οικογένειες το επιθυμούν.

Οι εγγραφές συνεχίζονται. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22874052 και στην ιστοσελίδα www.lfcacademy.com.cy. Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων είναι, καθημερινά, 3:00μμ-7:00μμ. Στο κόστος (€90 ανά παιδί/εβδομάδα) περιλαμβάνεται πρόγευμα και γεύμα ενώ για δεύτερο ή τρίτο παιδί θα γίνεται 10% έκπτωση.